Obținerea fericiri nu este ceva greu .

Fericirea e la tine

Daca am fi avut de la începutul unei relații o carte cu pași si ghidare care să ne spună ce să facem și ce să NU, toate relațiile de cuplu ar fi fost de succes, fericite fără certuri ,abuzuri si infidelitate . Dar modelele familiei, societății prin care ne-am format realitatea încă din copilărie sunt astăzi ceea ce distrug relații .

Pornim intr-o relație cu vise mărețe si uitam de noi ce ne doream înainte de a forma o relație .Când ajungem intr-o relație încercând sa găsească sau sa ghicească ce fel de femeie ( bărbat ) caută ca sa devina si uita ce își dorea sa fie înainte de relație .Aici este problema ca noi dorim sa fim așa cum își dorește partenerul sau partenera .Așa ca uitam ca acea partener sau partener sa îndrăgostit de noi pe baza acelor lucruri care le-am spus când neam cunoscut. Ne dorim sa fim altfel ca sa fim apreciați, iubiți si acceptați dar NU este așa aici este neîncredere in sine si respectul de sine.

Vrem sa ne gândim si la visele noastre , nu este vorba de egoism si nu o facem din răutate ,este vorba in relație de: EU , TU ,SI IMPREUNA . Ca relația sa funcționeze este vorba despre asumare si responsabilități .

Mai sete un lucru foarte important in relația de cuplu ca doresc sa fie :mama, tata ,prieten ,sot, sotie, confident(a) si multe altele.

Ce este important sa faci sa iesi din cercul in care esti si sa fii ceea ce iti doresti si acordat mai mult timp sa faci lucruri pentru tine ; sa iesi cu fetele ( baieti) sa ai timpul tau sa faci ceea ce facai pana sa intri intr-o relatie .Pe scurt nu invada spatiul celuilalt nu fi Barbat daca esti Femeie si invers fiecare are rol sau .