Daca scopul tău este sa ai o relație împlinita si fericita…

Daca scopul tău este sa ai o relație fericita si împlinita, ai luat cea mai bună decizie pentru tine, acest pas este unul important care necesită mult curaj, dar merită!

Dacă relația în care ne aflăm nu funcționează așa cum ne dorim, este clară nevoia de schimbare, dar această schimbare începe mereu 100% de la noi. Aici vine momentul în care schimbarea înseamnă crearea propriei noastre fericiri

Ieși din mintea ta si fi mai atent (a) la tine când stai de vorba cu partenerul sau partenera ta observă postura ta ,gândurile tale, cum te uiți la el sau la ea ,modul in care ii vorbești. Este un pas către a identifica ce rol joci tu si ce rol joaca celălalt. Te simți defensiv/ă, acuzi, critici, manipulezi? Aceste lucruri iți vor da o claritate si vei ști ce ai de făcut pentru a îmbunătăți relația.

Mi este un aspect foarte important cine si ce responsabilități a luat unul de la altul . Care sunt responsabilitățile TALE si care sunt responsabilitățile CELUILALT . Noi credem ca daca luam responsabilitățile relația de cuplu va fii frumoasa si plina de iubire fără certuri ,abuzuri si infidelitate .