Cum sa iau decizia corecta?

Buna ziua!

Ma numesc X, am 27 ani si am fost casatorita.La inceputul relatiei cu fostul sot, toate au fost bune si frumoase, eram cea mai fericita femeie de pe pamant.Toate astea pana cand mi-am dat seama ca ma simt atrasa de un fost coleg de serviciu..Am inceput sa am o relatie cu el care nu a durat decat 4 luni. Fostul sot a aflat de relatia cu respectivul si de atunci au inceput reprosurile, jignirile,cuvinte grele. Eu intre timp m-am refugiat, daca pot sa spun asa,in ”bratele” altui barbat. Vorbeam mult, ii puteam spune orice, ma asculta, ma linistea.Totul se intampla la telefon, el fiind din alta localitate.Dupa trei luni petrecute la telefon, am decis sa ma mut inla el.I n tot timpul acesta, am pastrat legatura cu fostul sot si la un moment dat, am decis sa incercam sa dam o noua sansa relatiei noastre. M-am intors la fostul sot. Numai ca lucrurile nu sunt asa cum credeam eu ca vor fi. E rece,distant. Spune ca nu poate sa fie cel care a fost inainte si nu stie daca va mai fi vreodata la fel. Problema mea este ca nu simt atrasa de el sexual. Si,nu stiu ce as putea face sa trec peste lucrul asta. Daca se mai poate face ceva sau ar trebui sa imi vad de viata mea. Desi, imi doresc sa salvez relatia cu fostul meu sot. Ce ma sfatuiti sa fac?

Raspunsul meu:

Draga mea, am citit povestea ta scurta. Din ce am inteles eu tu esti indecisa. Nu esti fericita si indecisa. Ce te impiedica sa alegi pozitivul in viata ta? Care sunt motivele pentru care lupti pentru ceva ce nu functioneaza? De ce vrei sa impingi lucrurile de la spate? De ce vrei sa lupti norii? De ce vrei sa faci pace in Irak?

O relatie functioneaza sau nu. Si daca nu esti multimita cauti sa rezolvi lucrurile. Si daca nu le poti rezolva mergi mai departe. Viata este o calatorie si fiecare experienta ne invata ceva. Crede-ma iti spun din experienta, atunci cand exista infidelitati prea putini oameni reusesc sa aiba o relatie armonioasa cu partenerul. Este posibil doar daca el este foarte dezvoltat intelectual, spiritual si stie sa ierte. Iertarea vine doar din intelegere. fara ea cineva nu poate ierta. Poate el sa fie asa de intelegator? Poti tu trai asa cu el? Pentru cat timp? Astea sunt intrebarile la care trebuie sa cauti raspunsurile si ele se afla in tine.

Cauta sa afli care sunt nevoile tale si actioneaza fara teama. Teama este doar in mintea ta. Gaseste puterea interioara si spune lucururilor pe nume. Altfel vei pierde ani pretiosi pe care sincer iti spun nu ai cum sa ii recuperezi. Actioneaza in numele sufletului tau si nevoilor tale, manifesta-te asa cum simti si alege sa fii fericita fara vina.

"Cu drag, Nicoleta"
Pentru consiliere privată nu ezita sa mă contactezi.

Lasă un comentariu