Despre mine

Sunt Nicoleta Moreira da Silva, Psihoterapeut  în supervizare în Terapie de Familie și de Cuplu si Terapie Ericksoniana, Consilier pshilologic și pe deasupra soție, femeie, om, suflet și energie. Iubesc viață cu adevărat, trăiesc cu bucurie în fiecare zi și mă bucur că exist.

Psiholog in relatii de cuplu Nicoleta Moreira da Silva

Acum mai bine de 15 ani am pornit în această călătorie de cunoaștere  și  dezvoltare.  Am studiat Psihologia și am urmat un Master și apoi mai multe formări și cursuri de pregătire în domeniu. Cărțile mi-au fost prieteni și însoțitori de nădejde. M-au sprijinit la bine și la greu!

Scopul și misiunea meu aici este să te ajut, să te învăț, sprijin și încurajez și pe ține să ajungi să cunoști împlinirea, fericirea și liniștea sufletească astfel încât viață să fie pentru ține un dans de bucurie.

Am o experiență bogată, crede-mă pe cuvânt. Am fost părăsită și înșelată, abuzată emoțional și psihic. Nu cred că există rana că să îmi fie străină. Am plâns, am suferit și m-am rugat la cel de sus să-mi ia durerea din suflet. Am trăit de toate și le-am simțit din plin. 

Pentru că știu cum se simte rana trădării, a abandonului, a respingerii, a pierderii de sine, te pot ajută în această călătorie de transformare dacă vrei să te imbarci alături de mine, astfel încât  să întâlnești sufletul potrivit ție, să iubești și să fii iubita.

Este o vorba care spune “Iubește viață și viață te va iubi pe ține”. Am ajuns să  cred că este adevărat și te încurajez și pe ține să crezi asta. Viață este magică, cu condiția să crezi în magie. Încerca și tu, eu știu cum se simte asta, este primul pas în drumul către schimbare și transformare.

Să îți fie bine în suflet!

Cu drag
Nicoleta Moreira da Silva