Nu ma mai vrea, eu il vreau

Caz:

Ne-am despartit  de cateva zile si nu mai vrea sa ne impacam. Zice ca si-a pierdut increderea in mine total, e foarte incapatanat si decis. Am fost impreuna 2 ani.
Am gresit ca l-am verificat …si nu s-a intamplat o singura data…si am reactionat urat…Am vrut sa fiu sigura ca el e barbatul pe care il doresc…simteam ca ascunde ceva..
Ce sa fac? Il iubesc enorm…simt sa se prabuseste totul peste mine, mi-e rau..nu pot sa-mi imi revin.
Se mai poate face ceva? Se merita?

Răspuns:

Increderea in relatia de cuplu este fundatia. Fara incredere nu se poate construi nimic. Cand aceasta este clatinata, relatia are de suferit.

Nu cunosc motivele pentru care ai facut asta, insa tind sa cred ca ai facut-o cu un scop foarte bine intemeiat. Femeile de regula fac asta pentru ca simt ceva. Probabil ca si in cazul tau este vorba despre o banuiala si ai avut nevoie de dovezi pentru a ti le confirma. Insa din ce imi spui tu el a gasit ca si motiv aceasta verficare ca si un motiv de despartire. De ce? Mie mi se pare putin cusut cu ata alba, tie nu?

Asta a fost nevoia ta. Nu ti-o nega si nici nu te invinovati. Spui ca el este barbatul pe care ti-l doresti. Eu te cred si te inteleg, insa daca eu te voi intreba acum cum este el, ce iti ofera el, cum este relatia ta cu el, ceea ce imi vei spune si se prespune ca stii, este si ceea ce tu iti doresti de la o relatie, de la un barbat?

Ar trebui sa iti defineti ce inseamna toate acestea, sa iti cunosti nevoile si sa actionezi in functiie de ele. Tu spui ca il iubesti enorm, ok te cred si inteleg, insa ce inseamna pentru tine iubirea?

Intradevar, cand apare o despartire, senzatia este de prabusire. Simti ca totul se prabuseste peste tine. Totul este fara sens. Este normal, toata lumea simte la fel. Ceva moare, ceva se pierde, visele legate de acea persoana dispar sau trebuie inlocuite cu altele. Viata ta capata un alt sens. Totul este absolut normal. Nu iti nega starile si nici nu forta lucrurile. Daca el asta a decis nu il intoaarce din drum, daca este sa vina inapoi o face pentru ca asta simte. Daca tu vrei sa il intorci din drum este ca si cum i-ai baga ceva pe gat cu forta, l-ai indopa. Ai vazut vreodata pe cineva care este fortat sa manance ceva ce nu isi mai doreste? Daca da cred ca stii care sunt rezultatele. Nu iti recomand asta.

EU iti propun sa lasi ca lucrurile sa se linisteasca o perioada si sa astepti. Sa ii oferi sansa de a se confrunta cu decizia luata de el.

Se spune ca daca cineva pleaca din viata nostra pentru ca asa doreste, trebuie lasat sa plece. Daca se intoarce sarbatoreste, daca nu accepta  pentru ca asta inseamna ca asa a fost sa fie.

Fiecare intamplate din viata noastra este cu un sens. Poate tu ai ceva de invatat pentru tine si viitorul tau. Fiecare experienta este o lectie de viata valoroasa. Intalnim la momentul potrivit oamenii potriviti care sunt adevarati invatatori pentru noi si care participa la desavarsirea noastra.

In legatura cu situatia ta, eu cred ca este bine sa iti iei lectia din ea si sa ii respecti decizia. Asta este nevoia lui, asta simte el. Te-ai intrebat daca tu ai simit la fel cum ti-ar place ca el sa se poarte cu tine? Intreaba-te te rog si exista o vorba „ ceea ce tie nu iti place nu fa altuia“.

Nu ma mai vrea, eu il vreau.

"Cu drag, Nicoleta"
Pentru consiliere privată nu ezita sa mă contactezi.

Lasă un comentariu