Cum e relatia cu sufletul pereche

Suntem fiinte umane mereu in cautare de ceva. Acel ceva care ne face sa ne simtim goi. Acel ceva care se cere cautat. Solutia ideala este „partenerul”. Credem cu tarie ca el va veni in viata noastra si ne va umple golul imens cu care ne culcam si ne trezim. El sau ea, jumatatea care ne da senzatia ca fara suntem mereu neimpliniti, singuri, tristi si goi.

Daca ne intrebam care este motivul pentru care suntem in aceasta lume, pentru fiecare dintre noi implinirea inseamna iubire, camin si familie. La asta se rezuma viata, iar partenerul este cel care ne ajuta sa ne implinim menirea.
Partenerului ii daruim iubire si viata fara el este goala. El este cel care ne va darui copii si impreuna cu care vom calatori in aceasta viata.

Credem cu tarie in intalnirea cu sufletul pereche. El este unic, incomparabil si cel sortit sa ne fie sot pana cand moartea ne va desparti. Dar ce se intampla cu alegerile in lipsa unui tata care sa ne impresioneze cu personalitatea lui?

Primul barbat intalnit este considerat sufletul percehe. De ce? Pentru ca nu are comparatie. Toate femeile viseaza la un singur si unic barbat. Cand primul barbat le rasare in cale ele sunt convinse ca l-au gasit pe cel care le este sortit sa le fie sot.

Cat de pregatite suntem sa traim cu barbatul pereche?

Barbatul pereche nu trebuie sa fie neaparat cel langa care suntem. El poate fi un oarecare barbat pe langa care trecem sau chiar unul care se straduieste din toate puterile sa se apropie de noi.
Relatia cu barbatul pereche este o relatie speciala. Exista trei puncte de reper care sa iti arate daca esti implicata in relatia potrivita, cu barbatul perfect.

Prima situatie.

Daca te simti rau cand partenerul tau este departe de tine si iti doresti ca el sa revina cat mai repede si cu toate astea intalnirea dintre voi este dominata de certuri, iar prezenta lui te deranjeaza inseamna ca el este doar un barbat de care tu ai foarte mare nevoie.

A doua situatie.

Daca te simti bine cand el este plecat, iar cand este aproape nu iti place, inseamna ca te gandesti la un altul.

A treia situatie.

Daca atunci cand esti impreuna cu el te simti la fel de bine ca si atunci cand este plecat, atunci el este cu siguranta partenerul tau pereche, iar dragostea dintre voi este una adevarata.

A fi impreuna cu barbatul pereche inseamna sa te simti cu adevarat femeie. In prezenta lui nu simti teama, frica legata de pierderea lui. El iti transmite siguranta si implinire.

"Cu drag, Nicoleta"
Pentru consiliere privată nu ezita sa mă contactezi.

Lasă un comentariu