Termeni si conditii

Informații generale:

Nicoleta Moreira da Silva Bachstraße 10 58313 Herdecke

Contact:

Telefon: 01522 – 3106992 E-mail: [email protected]

Soluționarea litigiilor

Comisia Europeană oferă o platformă pentru soluționarea disputelor online (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr. Adresa de e-mail poate fi găsită mai sus.

Nu suntem dispuși sau obligați să participăm la procedurile de soluționare a litigiilor în fața unui consiliu de arbitraj al consumatorilor.

Răspunderea pentru conținut

Ca furnizor de servicii suntem responsabili în conformitate cu § 7 Abs.1 TMG pentru conținutul propriu pe aceste părți, în conformitate cu legile generale. În conformitate cu §§ 8-10 TMG, noi, ca furnizor de servicii, nu suntem obligați să monitorizăm informațiile externe transmise sau stocate sau să investigheze circumstanțele care indică o activitate ilegală.

Obligațiile de a elimina sau de a bloca utilizarea informațiilor în conformitate cu dreptul general rămân neafectate. Cu toate acestea, răspunderea în acest sens este posibilă numai din momentul cunoașterii unei încălcări specifice. După notificarea încălcărilor corespunzătoare, vom elimina imediat acest conținut.

Răspundere pentru link-uri

Pagina noastră conține link-uri către site-uri web externe ale terților asupra cărora conținutul nostru nu are nicio influență. Prin urmare, nu ne putem asuma nicio răspundere pentru aceste conținuturi externe. Conținutul paginilor legate este întotdeauna responsabilitatea furnizorului respectiv a operatorului de pagini. Paginile legate au fost verificate pentru eventuale încălcări legale în momentul conectării. Conținutul ilegal nu a fost recunoscut la momentul conectării.

Cu toate acestea, un control permanent al conținutului paginilor legate nu este rezonabil fără dovezi concrete ale unei încălcări a legii. După notificarea încălcărilor, vom elimina imediat aceste legături.

Drepturi de autor

Conținutul și lucrările pe aceste pagini create de operatorii site-ului sunt supuse legislației germane privind drepturile de autor. Duplicarea, procesarea, distribuția și orice fel de exploatare în afara limitelor dreptului de autor necesită acordul scris al autorului sau creatorului respectiv. Descărcările și copiile acestui site sunt destinate exclusiv utilizării non-comerciale.

În ceea ce privește conținutul acestei părți nu a fost creat de operator, drepturile de autor ale terților sunt luate în considerare. În special, conținutul terților este identificat ca atare. Dacă sunteți în continuare conștient de încălcarea dreptului de autor, vă solicităm o notă. După notificarea încălcărilor, vom elimina imediat acest conținut

Credit fotografii: Proprii, Pixabay